Script en co

rondom tekst & schrijven

Krista Middel - schrijver, dichter, docent, trainer

Sinds ik mij kan herinneren zijn lezen en schrijven een onderdeel van mijn leven. Sinds mijn studententijd volg ik schrijfcursussen en ik heb met plezier aan een aantal gespecialiseerde schrijfweken in binnen en buitenland deelgenomen. Dit heeft me niet alleen geïnspireerd en mijn creativiteit aangewakkerd maar ik ben er ook beter door gaan schrijven! 

Voor goed schrijven is passie alleen niet genoeg, het gaat ook om veel doen, bijschaven, schrappen, feedback, herschrijven en opnieuw beginnen.

Ik combineer mijn liefde voor het schrijven met het plezier dat ik heb in het organiseren en lesgeven. Sinds 2016 ben ik gecertificeerd docent creatief schrijven. De opleiding heb ik gevolgd bij Dactylus, Academie voor schrijfdocenten, te Amersfoort. Hier heb ik in de afgelopen jaren ook verdiepingscursussen poëzie en masterclasses creatief schrijven gevolgd.

Naast het lesgeven schrijf ik zelf ook graag! Voorbeelden van mijn eigen werk kun je op de website vinden. In 2018 is bijvoorbeeld mijn dichtbundel Liefde, bedvogelen en andere treurnis uitgegeven.

Tijdens de cursussen en workshops hoop ik mijn enthousiasme voor en kennis van creatief schrijven op een inspirerende manier over te brengen. Ik zie je dan ook graag bij één van de cursussen of andere schrijfactiviteiten in en rondom Groningen! 


Ik ben gecertificeerd trainer Schrijf je loopbaan, ook een training die ik met veel plezier geef!

E-mail
Info