Script en co

rondom tekst & schrijven

Krista Middel, schrijver, dichter, docent creatief schrijven:

Sinds ik mij kan herinneren zijn lezen en schrijven een onderdeel van mijn leven. Sinds mijn studententijd volg ik schrijfcursussen en ik heb met plezier aan een aantal gespecialiseerde schrijfweken in binnen en buitenland deelgenomen. Dit heeft me niet alleen geïnspireerd en mijn creativiteit aangewakkerd maar ik ben er ook beter door gaan schrijven! Voor goed schrijven is passie alleen niet genoeg, het gaat vooral om veel doen, bijschaven, schrappen, herschrijven en opnieuw beginnen. 

Ik combineer mijn liefde voor het schrijven met het plezier dat ik heb in het organiseren en geven van cursussen en workshops. Sinds 2016 ben ik gecertificeerd docent creatief schrijven. De opleiding heb ik gevolgd bij Dactylus, Academie voor schrijfdocenten, te Amersfoort. Hier heb ik in de afgelopen jaren ook verdiepingscursussen poëzie en masterclasses gevolgd.

Op 29 september 2018 is mijn dichtbundel Liefde, bedvogelen en andere treurnis uitgekomen bij uitgeverij Godijn Publishing.

Tijdens de cursussen en workshops hoop ik mijn enthousiasme voor en kennis van creatief schrijven op een inspirerende manier over te brengen. Ik zie je dan ook graag bij één van de cursussen of andere schrijfactiviteiten in en rondom Groningen! Voor individuele schrijfcoaching kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.


De boektrailer van Liefde, bedvogelen en andere treurnisE-mail
Info