Script en co

rondom tekst & schrijven

Wil jij ook met plezier beter leren schrijven? 

Ben je op zoek naar inspiratie? 


Een cadeautje voor jou!

Wil jij het gratis e-magazine Schrijf! van Script en co ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg dit magazine met 52+2 korte schrijfopdrachten en een artikel over free writing in je mailbox! 


Script en co 

Script en co biedt cursussen en workshops creatief schrijven in Groningen. Zowel proza als poëzie, Een speelse cursus poëzie is bijvoorbeeld Dichten durven doen! 

Schrijven is leuk! Dat is de rode draad door alle schrijfactiviteiten!

Jaarlijks is er een dag schrijven op Schiermonnikoog: Schrijven op Schier meestal in mei of juni.

Heb je specifieke vragen over schrijven of wil je wat dieper op de stof ingaan? Loop je vast bij het schrijven van een roman of dichtbundel? Ook individuele schrijfbegeleiding is mogelijk. Precies op jouw behoefte afgestemd!

Naast de workshops en schrijfcursussen zijn er trainingen voor bedrijven en organisaties. Denk aan een training om medewerkers met plezier beter te leren schrijven of een speelsere workshop voor teambuilding of een teamuitje. 

Een workshop op maat is een goed idee voor bijvoorbeeld een verjaardag of als culturele activiteit bij familiebijeenkomst of een studentenvereniging.

Wil je (weer) blij en tevreden zijn met je werksituatie? Wil je een andere richting inslaan en weet je nog niet welke? Ben je op zoek naar een andere invulling van je (werk)leven? Dan is de training Schrijf je loopbaan iets voor jou! Door inspirerende schrijfopdrachten krijg je inzicht en antwoord op jouw (loopbaan)vraag of het thema dat je bezighoudt.

Heb je zelf een ander idee rondom tekst en schrijven waarbij ik zou kunnen helpen? Neem gerust contact op!E-mail
Info