Script en co

rondom tekst & schrijven

Script en co

Wil jij ook met plezier (beter leren) schrijven? Ben je op zoek naar inspiratie? Heb je zin om te schrijven? 

Bij alle cursussen en workshops creatief schrijven staan het plezier en creativiteit voorop!


Klik hier voor de agenda (data, locatie, prijs) en inschrijven

Klik hier voor contact

Klik hier voor inhoudelijke informatie over de cursussen


NIEUW: het Schrijfcafé iedere 3e woensdag van de maand!

Iedere 3e woensdag van de maand is er het Schrijfcafé van Script en co in Groningen! Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier


schrijfcursus en workshop creatief schrijven en poëzie

De cursussen en workshops creatief schrijven en poëzie worden gegeven op een prachtige locatie aan de Noorderhaven in Groningen. 


schrijven is leuk!

Creativiteit en het plezier staan voorop in alle cursussen en schrijfactiviteiten van Script en co. Raak geïnspireerd door creatieve schrijfopdrachten op een mooie locatie samen met anderen. Schrijf je nu in voor een cursus of workshop!

Ook individuele schrijfbegeleiding is mogelijk. Precies op jouw wens afgestemd! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden!

Heb je zelf een idee rondom tekst en schrijven waarmee ik zou kunnen helpen? Neem gerust contact op!


schrijven voor bedrijven 

Script en co biedt ook schrijftrainingen voor bedrijven en organisaties, zowel creatief als zakelijk schrijven. Denk aan een training om bondig en duidelijker te leren schrijven of een creatieve schrijfworkshop voor teambuilding of personeelsuitje. 


workshop op maat

Een workshop op maat is een leuk idee voor een verjaardag of als culturele activiteit bij familiebijeenkomst of studentenvereniging. Neem contact op als je meer informatie wilt of zelf een idee hebt!


training Schrijf je loopbaan

Wil je (weer) blij en tevreden zijn met je werksituatie? Wil je een andere richting inslaan en weet je nog niet welke? Ben je op zoek naar een andere invulling van je (werk)leven? Dan is de training Schrijf je loopbaan iets voor jou! Door inspirerende schrijfopdrachten krijg je inzicht en antwoord op jouw (loopbaan)vraag of het thema dat je bezighoudt.


goed om te weten als je een cursus niet kunt betalen

Script en co is geaccepteerd als aanbieder van het Volwassenenfonds sport en cultuur. Als je een cursus niet kunt betalen, kan je misschien een beroep doen op dit fonds! Hoe dat werkt? Kijk op de website van het Volwassenenfonds.E-mail
Info