Script en co

rondom tekst & schrijven

Script en co

Wil jij ook met plezier (beter leren) schrijven? Ben je op zoek naar inspiratie? Doe mee aan een van de schrijfactiviteiten! 


schrijfcursus en workshop creatief schrijven

Er zijn regelmatig cursussen en workshops creatief schrijven in Groningen. Verhalen schrijven, een dialoog verzinnen of misschien een gedicht schrijven? Een speelse cursus poëzie is bijvoorbeeld Dichten durven doen! Of doe mee aan de schrijf 3-daagse kort verhaal. In de agenda vind je datum, tijd, locatie en prijs van alle schrijfactiviteiten.


schrijven is leuk!

We gaan ieder jaar een dag schrijven op locatie: Schrijven op Schier, meestal in mei of juni. Heb je specifieke vragen over schrijven of wil je wat dieper op de stof ingaan? Loop je vast bij het schrijven? Ook individuele schrijfbegeleiding is mogelijk. Precies op jouw wens afgestemd!


schrijven voor bedrijven en groepen

Script en co biedt ook schrijftrainingen voor bedrijven en organisaties, zowel creatief als zakelijk schrijven. Denk aan een training om medewerkers bondig en duidelijker te leren schrijven of een creatieve schrijfworkshop voor teambuilding of personeelsuitje. Een workshop op maat is een leuk idee voor een verjaardag of als culturele activiteit bij familiebijeenkomst of studentenvereniging. 


training Schrijf je loopbaan

Wil je (weer) blij en tevreden zijn met je werksituatie? Wil je een andere richting inslaan en weet je nog niet welke? Ben je op zoek naar een andere invulling van je (werk)leven? Dan is de training schrijf je loopbaan© iets voor jou! Door inspirerende schrijfopdrachten krijg je inzicht en antwoord op jouw (loopbaan)vraag of het thema dat je bezighoudt.


 goed om te weten

Script en co is geaccepteerd als aanbieder van het Volwassenenfonds. Dus wie een cursus van Script en co niet kan betalen, kan misschien een beroep doen op dit fonds! Hoe dat werkt? Onderaan deze pagina vind je meer informatie.


Klik hier voor informatie over de docent, Krista Middel.


Heb je zelf een idee rondom tekst en schrijven waarbij ik zou kunnen helpen? Neem gerust contact op!

 

E-mail
Info